Der er mange gode grunde til at vælge en Bio Sculpture Negleteknikeruddannelse. Læs mere herunder.

Du finder Bio Sculptures historie og en gennemgang af produkterne, ved at følge links i dropdown menuen, og her finder du også alt om Negleteknikkeruddannelsen.

 

Som Bio Sculpture negletekniker er du sikret produkter, som lever op til den højeste standard indenfor neglepleje og sundhed for både kunder og dig selv. Bio Sculpture er 10 Free Rated, altså FRI for disse 10 skadelige ingredienser:

 

 

Når du arbejder med permanent lakering af negle er det vigtigt at arbejde med et brand, som sætter etik og din arbejdssikkerhed højt. Kun på den måde kan du holde i mange år i branchen med tilfredse kunder. For der er gode grunde til, at arbejde med et sundere alternativ - både for dig som behandler, der skal undgå filestøv og kradse kemikalier, og for kunden, hvis naturlige negle gerne skal se mindst lige så sunde ud efter en behandling, som da hun kom til dig. 

 

Bio Sculpture Gel er også 'Cruelty Free' og godkendt af den internationale organisation PETA. Det betyder, at der ikke indgår dyreforsøg og animalske ingredienser i produkterne. Derfor er geleen også velegnet til veganere.

      

 

Bio Sculpture Gel er det første gelebrand i verden 5 Star Safety Rated. Det betyder at 100% førstegangsbrugere og 99% langtidsbrugere tåler Bio Sculpture Gel og at geleen, når den hærdes under UV eller LED på korrekt vis, er velegnet til brug som kosmetisk negleprodukt. 

 

Her udover er Bio Sculpture Gel:

 

  • Verdens første opløselige og farvede permanente gele
  • Brancheledende
  • Fleksibel gele som arbejder med og ikke mod den naturlige negl

 

Vi glæder os til at også at uddanne dig indenfor Bio Sculptures negletekniker system. Læs mere om Negleteknikeruddannelsen og tilmeld dig vores moduluddannelse - så er du godt på vej ud i en branche i rivende udvikling.