Bio Sculpture Manicure & Gel Polish Kursus

 

BIO GEL er det originale klinisk godkendte 5-stjernede, professionelle negle gel-system.

BIO GEL bygger på sundheden for de naturlige negle, samtidig med at det forbedrer og transformerer neglene til at fremstå smukkest muligt.

 

Med et laboratorie formuleret produktsortiment, der varierer fra fleksibelt til fast, er BIO GEL velegnet til enhver negletype og er fremragende til at forlænge og styrke negle.

 

BIOGEL giver lang holdbarhed på neglene, er selvnivellerende, med en langvarig glansfinish, hærder på 30 sekunder og fjernes ved opløsning på 10 til 15 minutter.

 

Med et sortiment, der overstiger 200 farver, er mulighederne uendelige. Nye moderigtige farver tilføjes flere gange om året - også til den matchende neglelak serie, GEMINI.

 

__________________________________

 

 

BIO Manicure & Gel Polish Kursus

 

Dette kursus inkluderer Klassisk Manicure & Gel Polish

 

Bio Manicure & Gel Polish Kursus giver adgang til at tage følgende modulkurser

 

Modulkursus 2 - Forstærkning & Reparation
Modulkursus 3+ 4 - Forlængelse & Neglebider
 

 

Når alle moduler er gennemført er det muligt at tage eksamen til Bio Sculpture Negletekniker og få det internationalt anerkendte Certificate of Merit. 

 

 

 

 

 

 

 

Kursusprisen inkluderer en opstartspakke med produkter til brug i undervisningen og til de første Manicure & Gel Polish behanldinger. Pakken udleveres på kursusdagen.

 

Der er i pakken inkluderet Bio Sculpture eksklusive LED/UV lampe

 

 

 

 

 

 

 

Du skal ikke medbringe model, da I øver på hinanden. Det er derfor VIGTIGT, at du IKKE har noget negleprodukt på til kursusdagen.

 

Kursusadresse:

Beauty Business Company ApS

Kirke Værløsevej 26a

3500 Værløse

 

kl. 9.00-17.00

Antal timer: 8 timer

 

 

Medbring egen forplejning (vi sørger for te, kaffe og vand)

 

Obs. Ved sygdom/afbud  kan kursusgebyret ikke refunderes, men du vil have mulighed for at deltage på en efterfølgende dato. Ved udeblivelse uden afbud tilbydes dette ikke. Kontakt Beauty Business Company på Tlf. 40310315

 

 

 

 

 

 

___________________________________

 

 

 

 

HUSK: For at deltage i vores kurser, skal du have et branche relevant cvr.nummer eller kunne dokumentere igangværende brancherelevant uddannelse eller ansættelse.