Brands

 

ETHOS er den nye serie af neglepleje produkter skabt af  BIO SCULPTURE.
ETHOS består af otte unikke produkter, alle i smukke flasker af glas med let frosted look. Hvert produkts primære ingrediens vil ses som silhuet på flasken forside.
ETHOS følger BIO SCULPTURE's etiske tilgang, der ikke indeholder animalske ingredienser og ikke testes på dyr.

 

 

Gå til produkterne her

 

 

 

 

GEMINI betyder "tvilling" og Grmini neglelakkerne matchende farvertil vores Bio Gels.

Neglelakkerne indeholder plejende plante-ekstrakter fra Aloe Vera, Citron og Ginsing. De er hurtigt tørrende, langtidsholdbare og vil styrke neglene. De indeholder desuden UV filter. Penslen er skabt til at given en nem og jævn påføring med mulighed for præcis produktkontrol.

 

 

Gå til produkterne her

 

 

     

        

 

 Bio Sculpture er den ORIGINALE gel til at påføre permanent farve på neglene.

Den unikke gel er et farvet overlay der lægges på din naturlige negl, som en permanent polish. Det er en avanceret neglebehandling, der reparerer og styrker negle. Den fleksible gele bevæger sig med neglene og beskytter dem, så de kan vokse uden at knække. Tynd, stærk og fleksibel med en blank overflade. Geleen tørrer øjeblikkeligt under UV og LED lys og og ændrer sig derefter ikke.
 
 
 

 

 

 

 

  

 

 

EVO2 er det helt nye, højteknologiske Gel Polish system udviklet af Bio Sculpture.  Produktet er designet til at fremme neglens gennemtrængelighed af luft og fugt, hvilket giver en markant forbedret sundhed af neglepladen, som ikke udtørres og svækkes.

Evo Oxygenating gel er en Medical Grade Formulation og den er tilsat Vitamin A & E, som vil pleje neglen selv efter at den er hærdet i LED, så neglen plejes mens den har EVO2 på.