Sådan kommer du igang som Bio Gel tekniker

Oprettet d. under Biosculptureblog

Sådan kommer du igang som Bio Gel tekniker

Det er altid spændende at gå I gang med noget nyt – især hvis det handler om at give luksuriøs manicure og skabe fantastisk nail art på dine kunder negle.

Men det kan virke overvældende at blive selvstændig og åbne egen klinik. Derfor kommer her en liste over det vigtigste du skal huske, når du ønsker at komme godt i gang.

Hvilke basisprodukter skal dit starterkit indeholde?

Hvis du planlægger at arbejde med Bio Sculptures store serie af fantastiske farver, så skal du allerførst investere i en UV/LED hærderlampe. Den er en essentiel del af en negleteknikers kit. Når du investerer i en lampe du kan regne med, sikrer du et arbejde i højeste kvalitet.

Vi anbefaler Spectra Curing Unit, som er skabt til at hærde i et bredere spektrum af UV og UV LED for at sikre blid, men optimal hærdning af Bio Sculpture geleer.

 

Næste punkt på listen, er en bred vifte af pensler som gør det muligt at skabe originale neglesæt til dine kunder.

 

Måske det mest oplagte basisprodukt er det store udvalg af forskellige gelefarver. Det sikrer, at du har nok variation til at få kunder som søger alt fra klassisk fransk manicure til noget helt nyt avanceret nailart.

Start med de mest populære farver først, rød/hvid/violette. Et udvalg på 15-20 forskellige farver vil give dig flere kunder, end du regner med.

 

Når du tager Negleteknikeruddannelsen hos Bio Sculpture Danmark, får du naturligvis et starterkit med i prisen. Det indeholder professionelle pensler, et udvalg af farver efter eget valg og diverse nødvendigt tilbehør + en lampe.

Har du brug for en forsikring i din klinik?

Du havde ikke brug for en forsikring da du øvede på venner og familie, da du jo bare kunne tage det af, som ikke lige var perfekt. Men, når du arbejder professionelt med kunder, så er det måske bedre at være sikker.

Du kan komme til at spilde farve på en kundes dyre jakke, du kan falde over en løs ledning i klinikken, eller andet du ikke lige kan forudse.

 

Fejl og uheld sker hele tiden og du kan beskytte dig selv mod at skulle betale 1000-vis af kroner i erstatning. Og skulle dine redskaber blive stjålet ved et indbrud, ja, så er du også sikret mod det.

Hvor meget skal du tage for en behandling som nyuddannet?

Det er et meget ømtåleligt emne, det at sætte din pris som nyuddannet negletekniker. Hvis du kræver for meget, vil kunderne gå til andre, hvis du kræver for lidt, vil det koste dig tid og penge.

Et sæt med 10 negle koster dig i omegnen af 35 kroner. Hvis du starter med at tage 250 kr for en behandling, har du mulighed for at komme i gang, betale din husleje, udvide dit sortiment og måske endda give dig selv lidt løn.  

Det er vigtigt at understrege, at din kunde ikke kun betaler for et produkt. Han eller hun betaler også for din tid og din ekspertise. Det du har betalt og brugt tid på at lære. Så det er kun naturligt, at din pris vokser i takt med din erfaring.

 

Et fair niveau for et sæt basis permanent lakerede negle ligger i omegnen af kr. 500,- i en klinik. Men du kan naturligvis ikke stige din pris fra 200 til 500 over natten. Brug et par år og lad prisen stige gradvist.

At tilrette priser kan være udfordrende, men hvis du har en fast kundekreds og du ved du er pengene værd, så vil der stadig være både nye og gamle kunder, der vil betale prisen for din ekspertise og uddannelse.

Hvor vigtige er visitkort?

Nogle ser visitkort som meget vigtige, andre som ligegyldige. Men, som ny negletekniker kan de være en måde at få dit navn ud i verden på.

På dit visitkort kan du henvise til din instagram profil, som mange kunder mener er vigtig. Del dem ud til dem du kender og dem der spørger, hvad du arbejder med.

 

Endnu vigtigere end visitkort er din social media profil. Skønhedsbranchen handler om æstetik, så din profil skal virkelig vise, hvad du kan og hvad du står for.

Instagram er vigtig for de yngre kunder, Facebook for de ældre, så overvej at have begge dele, så du kan tale til et bredt kundegrundlag. Post 2-3 opslag om dagen og gem gerne gode billeder, så du kan poste selv når du ikke er på arbejde.

Er du helt ny, så hold dig til en frisk, engagerende tone og brug Stories til at lave afstemninger og spørgsmål, så du får likes og kommentarer. Brug også gerne opslag med personlige ting, som dagligdags ting du laver privat. At de lærer dig at kende, kan gøre forskellen mellem at vælge dig eller din konkurrent længere nede af gaden.

Kan jeg tjene nok fra starten?

Du bliver måske nødt til at have et ekstra job ved siden af i starten. Så giv den alt hvad du kan med neglekunderne hver dag. På den måde sikrer du dig, at du kan ende med kun at arbejde med det du virkelig elsker: at være negletekniker i skønhedsbranchen.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar