Hvad er forskellen på gelenegle og akrylnegle?

Oprettet d. under Biosculptureblog

Hvad er forskellen på gelenegle og akrylnegle?

En af de store forskelle mellem gele og akrylnegle er måden produktet påføres. Akryl kræver et mix af monomervæske og polymer, som skaber den resin som former akryllen. Gelenegle, derimod, kan lægges direkte ovenpå en base gel, uden at fjerne fugt fra den naturlige negl.

Hvilken type negl er mest holdbar?

Akrylnegle er normalt hårdere end gelenegle, men de er ikke nødvendigvis mere holdbare.

Selvom de er robuste kan det rette tryk let knække eller chippe neglen af.

Ved at hærde geleneglen i en UV lampe, skabes et tæt, fæstende lag, som også sikrer, at geleen forbliver fleksibel nok, til at modstå mere tryk end akrylneglene.

Hvordan hærder gele og akryl?

Hele hærdningsprocessen lader til at gå lettere, når du påfører gele. Da geleen først tørrer og hærder i UV lampen, tager hvert lag kun ca 2 minutter.

På den anden side: Akryl vil tørre undervejs og skal derfor påføres hurtigt ellers risikrer teknikeren, at akryllen sætter sig, før neglen er formet korrekt. 

Hvilke negletyper er lettest at forme og file?

Forskellen mellem de to produkter er tydeligst under formgivning. På grund af geleneglenes fleksibilitet, er de meget lettere at file til langs den naturlige negl. Til sammenligning er akryllens faste natur meget hårdere at forme og kræver en hel del hårdhændet filning og buffing for at opnå den ønskede form.

Hvordan påvirker gele og akryl den naturlige negl?

Desværre kan konstant påføring af akryl være skyld i skade på den naturlige negleplade på grund af den nødvendige filning, som udtynder neglene og giver varige mén.

Med Bio Sculpture får du et neglebrand som aktivt fremmer den naturlige negl med behandlinger og produkter dedikeret til sund neglevækst.

Og så er Bio Sculptures geleserie 100% vegan og cruelty-fri, for dig der leder efter et sådant brand.

 

*****

Bio Sculpture Danmark er Dansk distributør af Bio Sculpture Gel og EVO gellak. Vi fører 200+ farver og behandlings geleer, som holder den naturlige negl og neglebånd sunde.

Vi tilbyder også Bio Sculpture negletekniker uddannelsen som modulopdelt uddannelse, samt træningsaftner for dig der allerede er i gang.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar