Bryllups klassikere

Oprettet d. under Biosculptureblog

Bryllups klassikere

Uanset om du blev gift i sommersol, skal giftes i gyldne efterårsfarver eller er mere til et frosty look til dit bryllup, så er dine negle en del af dit brudetøj. Dine hænder er dit visitkort - det første man ser er om huden ser blød ud og om dine negle er smukt lakerede og velplejede. Især på en dag som din bryllupsdag, er det dejligt at vide, at alt er taget hånd om og du ikke skal tænke over andet end at nyde.

 

Der var engang, hvor sommer månederne var de mest populære til bryllupper. Men nu, er efterår og vinter ved at få plads i kalenderen. 

 

Som negletekniker er det derfor vigtigt, at du har alt klar og parat - ekstra file, et bredt udvalg af nude farver og et par klassiske røde, som det mindste. Vi giver dig herunder et par ideer til farver der er god til en romantisk sæson:

HOLD DET ENKELT MED EN TIDSLØS NUDE MANICURE 

Fra at sige 'Yes, to the dress' til at vælge den perfekte buket - alt omkring et bryllup er håndplukket for at din kunde skal se perfekt ud i centrum. Manicuren er en lige så vigtig del og at vælge en sart nude kan være det perfekte slut touch til hendes bryllups look.

 

En nude manicure er et tidsløst look som gør din kundes negle til en smuk accessory. Med nude forlænges hænderne og de ser slankere ud visuelt. Nudefarver giver et blødt, transparent og lyst shine som vil se fantastisk ud på billeder uden at tage opmærksomheden fra brudens kjole. 

 

Kan du matche farven til din kundes hudtone vil det være et ekstra plus, men ikke afgørende. Bio Sculptures neutrale kollektion inkluderer lækre varme nudes som nr. 218 - Shimmering Joy, nr. 210- Spun out of Dreams og nr. 246 - Island Surf. Disse 3 farver er perfekte til at give en blød, fin tone til brudens smukke kjole. 

 

 

However, if your clients are looking for a cooler nude, then we recommend shades like No.184 – Classic Jacquard or No.2093 – Ivory Beige. The latter can be complemented and enhanced by combining it with No.220 – Shine Like a Disco Ball to create an accent nail that really helps to accentuate the wedding ring’s sparkle.  

 

BLEND DET PERFEKTE KLASSISKE LOOK MED BABY BOOMERS 

Også kendt som French Ombre. Baby boomers giver et moderne twist til den klassiske franske manicure for at give et enkelt og chic look. 

Det klassiske look har en lys pink base og ren hvid top som kontrast. Baby Boomers har udtonede farver som giver en ren, smuk overgang. 

 

Extravagant blandede nuancer lader disse negle komplementere ethvert bryllupslook, uanset om de holdes op mod kjolen eller giver endnu mere glans til den nye ring. 

   

  1. Forbered neglene som du gør normalt, og læg base gel på. Hærd. 
  2. Læg 2 lag 68 French Rose og hærd efter hvert lag. 
  3. Læg Soft Gel og hærd neglen før du wiper evt. rester væk. 
  4. Med en puffer dapper du et tyndt lag white high pigment halvvejs op på neglesengen og hærder. 
  5. Lidt længere nede lægger du andet lag white high pigment med pufferen og hærder. 
  6. Med en pensel lægger du white high pigment op til neglens kant og hærder før du sealer med soft gel og hærder igen. 
  7. Afslut Baby boomers med en EVO eller Bio Gel gloss topcoat 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar