Negletekniker UddannelseVi kan med Bio Sculptures negle tekniker uddannelse tilbyde dig en international godkendt uddannelse. Du har mulighed for at få et anerkendt certificat som negletekniker og en uddannelse som både består af teori og praksis og som afsluttes med en eksamen, der efterfølgende giver dig mulighed for at praktisere som professionel negletekniker.

Dette er vores grunduddannelse og er beregnet til dem der ikke har nogen erfaring indefor neglefaget. Kurset giver hele den grundlæggende uddannelse der danner basis for et professionelt arbejde med neglebehandlinger.

Uddannelsen til certificeret negletekniker indeholder bl.a. negleanatomi, negleterminologi, negleanalyse, gelelære, fileteknik, negleforstærkning, skulpturerede forlængelser, silkereparationer mv. Vi anvender ikke  tipper til forlængelser og der vil derfor i den praktiske undervisning blive lagt stor vægt på oplæring og træning i skulpturering.

Uddannelsesforløbet indeholder en veksling imellem skoleophold med både teoretisk og praktisk undervisning og træning og læsning hjemme. 
Kurset er opdelt i 3 moduler og dækker ialt 6 dages undervisning, træningsaftener samt eksamen.

Kursuspris kr.
9.995,00 ekskl. moms.

Denne pris inkluderer undervisning samt startkit til en værdi af kr. 4.000 ,-  som udleveres på første kursusdag.
Prisen inkluderer ikke UV-lampe. Alle elever skal ved kursusstart have en sådan og den skal være på 9 Watt og funktionsdygtig. 

 

Hvordan skal jeg betale:

Du skal ved tilmelding til uddannelsen indbetale et depositum på kr. 2000,- ex moms
Det resterende beløb kan du enten:

  • Betale på én gang,  senest 3 uger inden kursusstart, dvs kr. 7995,- ex moms

  • Betale i 4 overkommelige rater a kr. 2400,-  ex moms per måned ( kursuspris ialt kr. 11.600,- ex moms )Man kan medbringe egen UV-lampe, såfremt den opfylder kravene, men det er ønskeligt af hensyn til funktionalitet og kvalitet, at man ved kursustilmelding bestiller en Bio Sculpture UV-lampe. Prisen på denne er kr. 1.300,00 ekskl. moms
 

Vi afholder kurserne både på Sjælland og i Århus.

For nærmere information  kontakt os venligst på tlf. 40 310 315 eller info@samedic.com